BLOG Swastika Nohara

Life is the coffee, while jobs, money and position in society are the cups. They are just tools to hold and contain life, and do not change the quality of life.

Super Stars

15 Komentar

Yes, we’re the super stars! Bintang K-Pop aja sampe bela-belain operasi plastik biar jadi super stars. Kami tampil apa adanya, orang-orang sudah tergila-gila. Sejak pagi mereka bergantian memfoto kami dalam berbagai pose. Anyway, kalian tau nggak sih apa yang sebenarnya kami lakukan di atas sini?
#PeopleAruondUs | Day 5.

Tokyo, gate of Asakusa temple.

Tokyo, gate of Asakusa temple.

Penulis: Swastika Nohara

A woman who enjoys life… Life is the coffee, while jobs, money and position in society are the cups. They are just tools to hold and contain life, and do not change the quality of life. Sometimes, by concentrating only on the cup, we fail to enjoy the coffee provided…. So, don’t let the cups drive you, enjoy the coffee instead! Err… in less philosophical words, I’m a freelance script writer both for fiction and documentary, content writer, fixer and translator. With a team, I also do video presentation and corporate profile filming. Based in Jakarta but eager to travel anywhere on earth.

15 thoughts on “Super Stars

  1. penasaran mereka betah nangkring di situ sampe kapan ya? masa ndak merasa haus, pengin makan, kebelet pup, dll? 😮

  2. Orang2nya pada jarang lihat kucing atau gimana mbak? >_<

  3. jadi seleb sesaat ya kucingnya itu, hehehehe

  4. kucingnya bergumam sambil mengeong,”ini ngapain sik orang orang ganggu kenikmatan gue aja..” 😀

  5. Yes! Finally something about bola.

  6. Kucing istimewa? Details, please….

  7. Aduh, mbak… jangan bikin senapsarannnn! Lg ngapain itu kucing2…?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s