BLOG Swastika Nohara

Life is the coffee, while jobs, money and position in society are the cups. They are just tools to hold and contain life, and do not change the quality of life.

Oscar Menguak Luka Lama

5 Komentar

Yak, semua pastinya udah tau kalau Kathryn Bigelow menyabet gelar Best Director dan filmnya, The Hurt Locker juga dianugerahi Best Picture, mengalahkan Avatar-nya James Cameron yang buzznya luar biasa kenceng itu.

Nah, pastinya udah banyak juga yang tahu, James Cameron & Kathryn Bigelow adalah mantan suami istri. James sih ngakunya hubungan mereka tetap baik setelah berpisah. Tapi yaaa… kayaknya masih ada sedikit bara dalam sekam, dan bara itu tersulut menjadi percik penuh emosi saat penganugerahan Oscar kemarin πŸ˜€

Penulis: Swastika Nohara

I'm a freelance content and script writer for movies, television, commercials and internet-related content. With a team, I also do documentaries, video tutorial, video presentation and corporate video. I'm based in Jakarta but eager to travel anywhere on earth. For me, life is like a cup of coffee. Life is the coffee while jobs, money and position in society are the cups. They are just tools to hold and contain life, and do not change the quality of life. Sometimes, by concentrating only on the cup, we fail to enjoy the coffee provided…. So, don’t let the cups drive you, enjoy the coffee instead!

5 thoughts on “Oscar Menguak Luka Lama

  1. Ping-balik: Zero Dark Thirty | About life on and off screen

  2. Kocak banget fotonya.,… πŸ˜†

  3. eh buseeet dah!
    namanya mantan, pasti masih ada percik-percik gimana gitu!

  4. hi Boneth!! yeah… gitu deh! kadang di Hollywood kehidupan nyata orang2 film lebih seru dr filmnya πŸ˜€

  5. ah oscar bener2 menguak luka lama mantan suami istri itu donggg yahh kak..
    *hi kak sabai

    finally aku menemukan blog orang keren ini.. hihihi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s